torstai 27. helmikuuta 2014

Taulun paikka



Vähän keltaista spraymaalia ja jo vain kirpparilta ostetut kehykset piristyi kummasti.
Kivanvärisistä puuvillalangoista virkatuista sydämistä ja Ikean peruskehyksistä syntyi samoin ihan kiva taideteos.




(Huomaa kuinka hiihtolomamainen keli tuolla ulkona on ... ihan kuin olisi huhtikuu! Voi ärsytys, hiihdä tässä sitten...)

 
 






Mutta minne nämä taulut sitten laittaa, siinäpä vasta pulma. Mulla on ikuinen ongelma: olisi kiva, että seinillä on tauluja, mutta kun mun mieli muuttuu tämän tästä taulujen sijainnin suhteen plus mitä kuvaa milloinkin innostaa katsella niin en osaa päättää minne ruuvijälkiä kannattaa tehdä. Tauluhyllyt on joissain paikoissa ihan kivoja ja näppäriä mutta ei mun mielestä joka puolella.
Sohvan yläpuolella seinä ammottaa tyhjyyttään. Siinä joku tosi iso mustavalkoinen valokuvataulu voisi olla ihan makee, mutta mitä kuvaa viitsii katsella vuodesta toiseen ...
Vai pitäisikö ennemmin tehdä kollaasi jostain tällaisista pienemmistä tekeleistä ..
Äh, en tiedä.
Nää on näitä first world problemeita :).

Jatkan pähkimistä ja lomailua.
See you :) ! 


PS. Sydämien ohje löytyi täältä.



6 kommenttia:

  1. Ooo tää on kans kiva! Meinasin kopioida tauluidean siskolle tuliaisiksi, mutten ole ehtinyt ostamaan kehyksiä, joten saavat vain legoja :D. Eli ehkä joskus toiste sitten. Mutta luulisin että tykkäis myös.
    Tosi hankalia ovat muuten taulujutut. Itse tykkäisin myös pienistä taulukokoelmista, jotka vois olla vaikka vähän vinkkelisvonkkelis, mutta niitäkin pitäisi olla muutama ennenkuin iskee seinään. Meillä on ollut myös isoja marimekon+finlaysonin kangastauluja, nopeita toteuttaa, mutta tällä hetkellä eivät istu mihinkään ja toisesta tein hameen...
    Lomanloppuja teille ja kiva kun kävitte!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita sydämiä oli muuten nopea ja koukuttava tehdä, suosittelen. Samalla ideallahan saisi myös kivan kortin että voithan sä sellaisen äkkiä vääntää. Sen voi sitten siskosi itse laittaa kehyksiin niin halutessaan :).

      Poista
  2. Löysinpäs Pepin kautta kivan blogin :O) Pienet sydämet toimii mainiosti myös pinneissä. Yksinkertainen kortti syntyi, kun kiinnitettiin sydän pinniin ja pinnit korttiin. Tein pari vuotta sitten tyttären kanssa niitä hänen bestiksille. Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että löysit ja kiitos :). Hauska idea tuo pinnikortti. Toimisi hyvin myös vaikka kaverisynttärilahjoina.

      Poista
  3. "Thank you for nice information
    Please visit our website unimuda and uhamka"

    VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).