perjantai 1. tammikuuta 2010

Valkoisen kauneus


Ihana valkoinen lumi on täyttänyt maan.
Tämä on parasta talvea. Kauneutta joka puolella. Valoa.
Tästä on hyvä aloittaa uusi vuosi :) !


Kauneutta ja valoa olen saanut myös kotiin.
Meillä on koko joulukuun ollut käynnissä kodinhoitohuoneen remontti ja voi niitä ilon läikähdyksiä mitä kauneuden saaminen ympärilleni saakaan minussa aikaan! Harva se ilta hipsin uuteen kodinhoitohuoneeseeni huokailemaan ja hypistelemään uusia pintoja. Leveä hymy kasvoillani :D.

Ihan vielä ei ole kaikki täysin valmista, pieniä hylly- ja pyykkinaruviritelmiä vielä puuttuu mutta aika hyvällä mallilla uusi aarteeni jo on.

Yli 9 vuotta tuli käytettyä vanhaa, toimimatonta ja Järisyttävän Rumaa kodinhoitohuonetta ja voin kertoa, että se hyvä puoli tästä hitaasta remonttitahdistamme on, että nyt todella, todella osaa iloita Uudesta ja Kauniista :).

Suloiset pesuaine purkit löysin joulun alla My Country Homesta - miten saatoin huomata vasta nyt mikä ihanainen liike Tampereelle on tullut!

Olen ikikiitollinen myös siitä, että olen syntynyt tällaiseksi esteetikoksi.
Elän tällä hetkellä ehkä tähän astisen elämäni vaikeinta aikaa, elämän solmuista yritetään selvitä, niitä ja ihmisen mieltä tulee pohdittua tämän tästä, voimia ja viisautta kysytään. Rakkautta ja uskoa tulevaan.
Erityisesti tällaisena aikana on onni saada niin suurta iloa pelkästä kauneudesta. Kauniista esineistä, sommitelmista, kuvista, niin ihmisen kuin luonnonkin tekemistä. Koen olevani onnekas :).


Tuunailimpa tässä lomallani myös viime kesänä vanhempieni mökiltä tuomani vanhan hyllykön. Se laitettiin heti kesällä jo vanhaankin kodinhoitohuoneeseen mutta nyt se sai valkoisemman värityksen - vanha kellastunut pinta näytti niin likaiselta kaiken uuden raikkaan valkoisen rinnalla.

Sudin maalia vähän puolihuolimattomasti, ei niin pilkuntarkalla silmällä mitä yleensä nysväilen ;). Lopuksi vielä pienet hionnat sieltä täältä ja uudet koukut kiinni.
Hyvä tuli.
Sopivasti kulunut ja elämän kolhuja saanut.
Nyt on vain se ongelma että pitäisi varmaan mennä ostamaan kaikille uudet pyyhkeet ja kylpytakit ja jättää vanhat kaappeihin ... eihän tuohon harmoniseen värimaailmaan voi laittaa kaikenkirjavia pyyhkeitä roikkumaan ...
... ja millä mä tuolla kauniissa huoneessani voin edes mitään pyykkiä kuivata ... en ainakaan muuta kuin valkoista ;).


Aurinkoista, ilon ja innostuksen täyttämää uutta vuotta 2010 kaikille teille kultaisille lukijoilleni :) !
Täyttä elämää. Päivä kerrallaan.

3 kommenttia:

  1. Ihana hylly kruunaa koko kauniin kodinhoitohuoneesi! Voi olisipa tuollainen!

    VastaaPoista
  2. Kaunista on , niin kaunista. Ihan olen kade :) Tunnistan ajatuksiasi itsessäni, kauneus ja harmonia saa kyllä oman mielenkin rauhoittumaan. Ja olen sitä mieltä, että naiselle onni on todella hyvä ja käytännöllinen kodinhoitohuone. Paikka missä voi tehdä ne kodin pakolliset, muu koti voi olla rauhassa seesteisyydessään... mitä nyt lapset sitten sekoittelee.. Jaa-a, siitäkös tämä mun levoton epämääräinen olotila johtuukin, ei ole kunnon kodinhoitohuonetta ja pyykitkin pitää silittää olohuoneessa. Niinpä. - Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheelle!!

    VastaaPoista
  3. Todella, todella kade! Aivan ihana kodinhoitohuone.. minulla ei sellaista ylellisyyttä vielä ole. Pyykit pestään ja kuivatetaan kylppärissä, silitetään mun ompelupisteellä portaitten alla. :( Mutta jotain pientä muutoksen tynkää tähän olen suunnittelemassa.. kodinhoitohuone se ei kuitenkaan valitettavasti ole. :/

    VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).