maanantai 26. heinäkuuta 2010

Perhosmekkonen


Toiset pakkaa mökkireissuilleen onkivavat ja grillimakkarat - minä ompelukoneen :D.
Tällainen joustofroteinen mekkonen valmistui edellisellä mökkireissulla.

Ensin meinasin tehdä vain yksivärisen vihreän mekon punaisilla resoreilla mutta enhän mä osaa tehdä mitään yksinkertaistettua versiota - mekko huusi eteensä jotain kuvaa :). Tyttö valitsi kuvan, äiti ompeli. Pääsin samalla opettelemaan myös useammasta palasesta koostuvaa applikointia ja melko hyvin onnistui. Tikin leveys olisi saanut vain ehkä olla hivenen kapeampi mutta menee tämä näinkin.
Malli oma
Joustofrotee Myllymuksuilta
Applikaation kankaat Iinulta ja EurokankaastaVielä viikko olisi jäljellä tätä ihanaa leppoisaa lomailua ... sitten se aikataulujen täyttämä arki taas alkaa :/. Mutta vielä en suostu siitä ahdistumaan, onhan vielä tämä viikko :) !

Paahteisin terveisin,

5 kommenttia:

 1. Tosi kivan teit!
  Itse olen haaveillut samasta pakkailusta, mutta en ole jaksanut kun sitten haluaisin myös saumurin ja sitten myös peitetikkikoneen jne. ja kuitenkin se jokin mitä tarvitsisi olisi kotona. Niin olen ottanut vaan puikot ja lankaa. Vie vähemmän tilaa ;).
  Ihana olisi kyllä mökillä ommella!

  VastaaPoista
 2. Nätti mekko ja aplikaatio näyttää hienolta! Aika kiva idea ottaa kone mökille mukaan :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko ja minusta aplikaatio on oikein onnistunut ja sopii väreihinkin ihanasti :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos!
  Tuota saumuripuutetta mökillä olen itsekin välillä surkutellut mutta olen tullut siihen tulokseen että se olisi jo aikamoista liioittelua jos senKIN raahaisin mukanani ;). Jo nyt isäni aina päätänsä pudistellen ihmettelee touhujani raahatessani ompelukonetta mukanani ;D. Olenkin ratkaissut saumuripuutteen niin että olen huolitellut kappaleet ensin kotona saumurilla ja sen jälkeen pärjäänkin hyvin pelkällä ompelukoneella.

  VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).