maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kevät herätti ...

... ompeluhalut talvihorroksestaan.
Tai jotain pientä on tullut kyllä talven aikanakin ommeltua, mutta bloggaamiseen ei ole intoa löytynyt. Tasaisesti olen myös harkinnut koko blogin sulkemista mutta olkoon auki, ainakin nyt vielä. Onpa sitten joku paikka minne tyrkätä näitä valokuvia silloin kun innostaa :).

Pitkään olen ihaillut Kirsikan ihania mekkoluomuksia niin Kirsikan elämää kuin Mekkotehdas blogeissa ja erityisesti ihanat versiot Kolmen konstin mekosta ovat jääneet mieleeni.
Bambimekko on tehty täysin Kirsikan mallin mukaan. Kiitos Kirsikka tästä ihanasta, ihanasta mallista!! Kyllä tällä mekolla kelpaa tämän perheen prinsessan juhlia serkkutytön 6vee synttäreitä :).
Ja kivasti toimii retrokangaskin mielestäni tässä mallissa, vai mitäs sanotte?
Ihanaa että tulee K-E-S-Ä :) !


8 kommenttia:

 1. Kiva kun bloggasit taas!Samaa fiilistä ollut täälläkin... Kauniita mekkoja ja retrokangas herätti lämpimiä muistikuvia jostakin - tutunnäköinen kangas siis - ja toimii mekossa hyvin.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat mekot! Muistatko missä Ottobressa tuo kolmen konstin mekko on? Olen sitä ihaillut pitkään eri blogeissa, pitäisi varmaan hankkia kyseinen lehti itsellekin. :)

  VastaaPoista
 3. OI! Todella ihastuttavan kesäinen värimaailma ja kauniit mekot!

  Itsekin välillä mietin sulkevani koko blogin, mutta viime aikoina olen tullut siihen tulokseen, että pitäydyn alkuperäissuunnitelmassa; loin sen ihan itseäni varten, että saisi muistiin tekeleensä enkä suostu ottamaan enää stressiä tuon ylläpidosta. Laitan tuotoksia vain silloin kun huvittaa... Toivottavasti jatkat blogin pitämistä, kiva katsoa postauksiasi olivat ne sitten miten harvassa tahansa ;)

  VastaaPoista
 4. Kauniita mekkoja :) Ompelin kanssa juuri hiljakkoin omalle tytölle ekaa kertaa tuolla kaavalla ja tykkäsin kovasti.

  VastaaPoista
 5. Ihania mekkoja! Tein juuri eilen ensimmäiseni. Ihana malli. Täytyy myöntää, nuo sinun ovat kauniimpia. :) Todella kaunis tuo ensimmäinen.
  Ja tervetuloa takaisin. Ei kannata stressata, täällä me vakkarilukijat ollaan. ;)

  VastaaPoista
 6. Heippatihei kaikille ja kiitos ihanista sanoistanne :) !
  Tuosta Kolmen konstin mekosta tuli kyllä myös mun yksi suosikkimalleistani - helppo ja nopea tehdä, variaatioita voi tehdä vaikka kuinka ja kaikista tulee yhtä kauniita, kuten monesta blogista ollaan nähty. Aivan taatusti myös sun NorppaStiina, on sun kaikki tekeleet niin sööttejä :) !
  Niin ja malli löytyy Ottobren 3/09 lehdestä. Joskin täytyy sanoa että lehden kuvista en alunperin innostunut koko mallista ollenkaan ja vasta Kirsikan ensimmäiset versiot sai silmäni avautumaan kuinka nätti mekko itseasiassa onkaan.
  Ja kiva huomata, että ette ole mua unohtaneet hiljaisuudestani huolimatta ja ettei se haittaa vaikka päivityksiä tulisikin vain harvakseltaan :).

  VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).