maanantai 15. elokuuta 2011

Miks äiti kirsikoiden täytyy olla sydämen muotoisia?


No eihän niiden täydy, eikä ne oikeesti
ole, mutta kun äiti tykkää :).

Eskarilaiselle syntyi hetken innostuksesta syksyyn / talveen uusi tunika. Punaisten tai vihreiden leggareiden kanssa on varmasti tosi pirtsakka ja meneehän tuo toki hyvin vaikka farkkuleggareidenkin kanssa.

Fiilis: tykkään, paljon :) !


Malli on sama tuttu Ottobren Tilda-tunika (taisi olla 6/07), joka on tullut tehtyä aiemminkin pariin kertaan, esim. tämä, nyt vaan pari kokoa suurempana.

Kangas on Triteksiltä taannoin hankkimaani loistavan tuntuista trikoota / neulosta - sellaista aavistuksen paksumpaa kuin perustrikoo mutta ei mitään neulepaita-neulostakaan. Sillä on varmaan kyllä joku nimikin, jos vaan tietäisi :). Lopullinen laatu näkyy tietty pesuissa, mutta ainakin näin ommellessa tuntui mahtavalta.

Piirtää kun en osaa niin applikaation kuvan osalta lähdin taas kopiolinjalle. Mallin löysin Huups!:lta. Tosin olen käyttänyt kerran aiemminkin samaa kuvaa tässä hameessa ja tuon postauksen mukaan silloin löysin kuvan Farbenmixiltä. Tiedä sitten kumman on alunperin, mutta oma suunnitelmani se ei ainakaan ole.


Töihin on palattu (*haukotus*) ja eskari on alkanut. Täällä eskari on koulussa, isossa sellaisessa, ja vaatimustaso pienten osalta kasvaa sen mukaisesti - maailma on ihan toinen kuin päiväkodissa. Oma pikkuiseni reagoi isoon muutokseen omalla tutulla tyylillään - olemalla kiukkuinen, todella kiukkuinen. *haukotus*. Syytä tämän äipän siis painua untenmaille hankkimaan lisää voimia huomisiin koitoksiin :).

5 kommenttia:

 1. Kylläpä teit pirtsakan paidan, hienosti onnistunut tuo aplikaatio! Ja voimia arkeen, täällä myös harjoitellaan taas arkea loman jälkeen kahden eskarin kanssa..huoh.

  VastaaPoista
 2. Ihana paita! Sopis meillekin hienosti. ;) Ehkä ´lainaan´ ideaa ´vähäsen´.... Kiva kuulla susta pitkästä aikaa. :)

  VastaaPoista
 3. Juuri niin, kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa!

  Ja tosi nätti paita!

  VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).