maanantai 28. joulukuuta 2009

Helinän talon joulu

Niin se joulu vieraili myös meillä :).

Ja voi kuinka sitä odotettiinkaan ....
... pienin masu kipristellen, jännittyneenä, malttamattomana, koko kuukauden kysellen "onko äiti tän yön jälkeen Joulu?" :D

Itse keskityin tänä vuonna lähinnä tunnelmointiin (lue: luistin siitä mistä vain suinkin voin ;) ), hyvissä ajoin, kotia somistaen, glögiä maistellen, joululehtiä ja jouluisia blogikirjoituksia lueskellen. Toki siihen tuppautui taas tänäkin vuonna hivenen hössötystä ja kiirustakin joukkoon mutta ei pahasti ... ;).


Joulupukkia avustin tänä vuonna parilla pienellä pehmeällä paketilla.


Veli tyttöystävänsä kera sai jouluisen Tilda-sydämen uutta kotiansa somistamaan.


Nämä ovat mun ehdottomia suosikkeja =) ! (jos nyt jo aloittaisi niin montakohan ehtisi tekemään ensi jouluksi lahjoiksi annettavaksi ja omaan kotiin koristeeksi ... ;) )


Kummityttö sai uuden arkimekon - mitäs sitä prinsessatyttö päiväkodissa muuta haluaisikaan käyttää kuin mekkoa :).



Malli / model: LINEN and COTTON GIRLS CLOTHES - Japanese Pattern Book.
Kangas / Fabric: Stenzo babycord from Iinu.
Nauha / Ribbon: Farbenmix.





Omalle tyttöselle tein samalla kaavalla joulumekon ja kiva siitäkin tuli. Erityisen kiva kun ottaen huomioon kankaan olevan vanhasta pussilakanasta, muinainen löytöni kirpparilta.
Pieni pitsi vain kaula-aukkoon ja samettinauha rinnukseen - suloisuus on valmis :).





Vielä viikko lomailua.
Luistelua, lukemista, Gilmoren tyttöjä, neulomista (josko joskus saisi nuo keskeneräiset projektit valmiiksi ja pääsisi aloittamaan uusia ...) ja toivottavasti myös hivenen ompelua. Ja jottei kuullostaisi liian ruusuiselta niin juu, myös uhmaikäiselle rajojen pitämistä .... sanoo hän lähtien selvittämään mitä kiukkua tuolta nyt kuuluu ;).

6 kommenttia:

  1. Oi, kauniita mekkoja ja ihana sydän! Mukava kuulla teistäkin välillä. :) Tunnelmallisia ja tuotteliaita vuoden ja lomasi viimeisiä päiviä toivottelen!

    VastaaPoista
  2. Kiva tosiaan kuulla teidänkin kuulumisia. Aivan ihania käsitöitä olet taas tehnyt. Osaat kauniisti yhdistellä kankaisiin noita erilaisia nauhoja ja pitsejä. Kokonaisuus on aina tosi kaunis!

    Meillä on myös tuo sama uhmaikä menossa. Ensimmäisellä en sellaista edes huomannut, mutta tämä meidän neiti on aivan toista maata. Raivokohtaukset kestävät tunnista kahteen ja niitä voi olla kolmekin päivässä... Kyllä koettelee hermoja. Tsemppiä sulle!!

    VastaaPoista
  3. Hei!
    Löysin vasta ihanan blogisi ja aion vierailla täällä vastaisuudessakin! Tyttönen on suloinen kuin karamelli joulumekossaan, ihana!

    Elli

    VastaaPoista
  4. Ihania mekkoja ja niin kauniisti sopii väreihin nuo nauhat :) Minullakin on tuota sydänkangasta jäljellä yhden verhon verran, jospa siitä vielä mekon saisi tehtyä..

    VastaaPoista
  5. Suloinen sydän ja mekot! Todella kauniit!

    VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).