keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Italian ikävä

Hip hei pitkästä aikaa!

Olimme viime viikon ensimmäisellä ulkomaanmatkalla sitten lapsemme syntymän, Italian Cattolicassa :) .
Ihana, ihana paikka! Suosittelen lämpimästi erityisesti lasten kanssa matkaajille! Menetin sydämeni tuolle Italian Riminin rannikkoseudulle - ja italialaiselle ruualle! Huoh, jotenkin kummasti nyt farkut kiristää ... ;).

Lomaa odotellessa ompelin itselleni kesämekkosen. Innostuin projektista kun näin heinäkuun Suuri Käsityökerho lehdessä juurikin mieleiseni mallin. Muokkailin kaavoja aika paljon saadakseni mallista vielä itselleni paremmin istuvan ja täytyy sanoa että mekon valmistuttua olin jokseenkin ylpeä itsestäni :) ! Ylpeä siitä että kerrankin maltoin mittailla, piirrellä, miettiä ja sovitella - tällaiselle perusluonteeltaan kärsimättömälle ompelijalle se on aika saavutus.

Ja kyllä maltti kannatti! Tykkään mekosta, paljon :).

"Äiti, me ollaan ihan prinsessoja." "Niin ollaankin :) !"Mekon kangas on Eurokankaasta peruspuuvillaa. Halpaa mutta aika rypistyväistä. Toimii kuitenkin ihan hyvin tällaisessa ensimmäisessä harjoituksessa sitten rippipukuni ompelun (ja siitä on jo se 20 vuotta ;) ) ja sopii arkikäyttöön oikein hyvin.Nyt on tämä kesäkausi paketissa meidän perheen osalta ja arkista syksyn viettoa pitäisi jaksaa aloitella. Voi huoh ... tuntuu jokseenkin ankealta helteisen kesän ja ihanan Italian jälkeen. Mutta kaipa se tästä taas kohta lähtee rullaamaan, omalla tutulla painollaan.


4 kommenttia:

  1. Täälläkin on Italian ikävä, oltiin viikko ja oli tosi ihanaa, Gardalla kierreltiin. Ihanat prinsessat :)

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis mekko! Onnittelut onnistumisesta!Muuten, minä en ole ikinä ommellut itselleni mekkoa!! Ja tuli kyllä ikävä etelään, aurinkoa ja lomaa. Syksy on ihanaa aikaa, mutta arjessa,kiireessä puurtaminen tuntuu niin työläältä.

    VastaaPoista
  3. Mahtavat maisemat ja trinsessat:). HIeno mekko, minulla olisi ajatuksissa sellainen maksimallinen..

    VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).