sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kyytiä tunkkaisuudelle


Terveisiä tapetointityömaalta. 

Meidän olohuone oli tosi tunkkainen (mun mielestä) - beigeä ja luonnonvalkoista seinää, beigeä sohvaa, kellertävää lautalattiaa, aargh pelkästään kaikkea lämpimänsävyistä. Suorastaan puistattavan ahdistavaa.

Mutta eipä ole enää :). Otin perjantain liukumavapaaksi ja sen päivän ja eilisen aikana täräytin olohuoneen ja samaa tilaa olevan ruokahuoneen seinille ihanan raikkaat harmaat tapetit. Ja tein sen jopa yksin. Kyllä nyt on tämä mamma ylpeä itsestään :). 

Lopputuoloksesta tykkään tosi paljon, koko ajan enemmän ja enemmän. Tunnelma on nyt raikas: kotoisa, lämmin mutta raikas.
Karsean kellertävä sohvakaan ei näytä enää niin karsealta :). Verhot vielä puuttuu ja seinille täytyy keksiä jotain kivaa mutta muutoin on jo valmis (mitä nyt pari listaa vielä täytyy nakutella kiinni).     


 Innokas ja tehokas tapettien repijä.





Kuva Finnish Design Shop
 
Olohuoneeseen haaveilisin vielä tällaista sohvapöytää, ehkä.
Mua viehättää sisustustyyli jossa on mummolatyyliä - räsymattoa, tilkkutäkkejä, retrokuoseja ja tuunattuja huonekaluja - raikastettuna moderneilla elementeillä. Tuo pöytä istuis aika kivasti siihen.

Nojatuolin taakse taidan hankkia myös vielä Ikean Bestå kaapiston, sellaisen 20cm kapean seinään kiinnitettävän version, korkeakiiltovalkoisilla liukuovilla. Eilen keksin, että sehän voisikin toimia kivasti ... täytyy ehkä suunnata tänään vielä Ikeaan :). 



Illalla voikin sitten istahtaa töllön ääreen ja viimeistellä puikoilla oleva Puno.

Pirteää sunnuntainta ja iloa alkavaan uuteen viikkoon!

4 kommenttia:

  1. No vautsi! Oletpa saanut aikaan! Hienolta näyttää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). On se vaan aina niin kivaa kun saa vähän uutta ilmettä kotiin.

      Poista
  2. Melkoisen urakan olet tehnyt - huuuuh!! Tuo harmaa aina vaan näyttää niin hyvälle! Siihen tosiaan on helppo yhdistellä vaikka mitä värejä ja valkoinen näyttää kans hyvälle sitä vasten.
    Leppoisaa viikonloppua sinne! Joko lomailette?! Täällä suunnataan mummien luo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nuo tapetit vielä seinään laittaa, varsinkin kun pohjatyöt on jo edellisellä kerralla tehty kuntoon, mutta ne listat. Huoh. Mä sitten niiin inhoon listottamista ja kaikenmaailman verhotankojen kiinnittelyjä.

      Täällä lomaillaan nyt alkavalla viikolla ke - pe. J on nyt tällä kertaa Kamin kanssa lomalla, en tiedä vielä mitä meinaavat tehdä. Kami ehdotti Turkkiin lähtöä mutta ehkei nyt sentään ;D. Leppoisaa lomailua myös teille sinne ja terkkuja mummille :) !

      Poista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).