lauantai 31. lokakuuta 2009

Syksyinen asu

Töttöröö, pitkästä aikaa :) !

Tämä syksy on ollut melkoisen hektistä ja ajoittain koettelevaakin aikaa eikä minulla sen myötä ole juurikaan ollut intoa eikä energiaa ommella. Parhaimpana terapiana tällä kertaa ovat toimineet aina vain uusien neuletöiden aloittamiset ja kuinka ollakaan nyt kaapit tursuaa keskeneräisiä neulomuksia ;).

Onneksi nuo kankaat ja ompelutarvikkeet eivät ole kovin herkkänahkaista lajiketta eikä siltä suunnalta ole kovasti mitään mutinaa tai murjotusta kuulunut vaikka pitkälti omissa oloissaan ovatkin saaneet viime viikot viettää. No, ehkä tämä on heillekin ollut ennemmin rentouttavaa aikaa kun ei tarvitse koko ajan pelätä kuka seuraavaksi joutuu pilkottavaksi ;).


Jotain pientä sentäs on syntynytkin.
Viime postauksessa kirjoittelin suunnitelmistani tehtailla tytölleni collegehousuja päiväkotikäyttöön. Eipä tätä tahtiani oikein tehtailuksi voi kutsua :) mutta kahdet housut on nyt valmiit ja yhdet on valmiiksi leikattuna.Kaavana molemmissa pöksyissä on tämä hetken suosikkihousukaavani eli Ottobren Saimi svetarihousut lehdestä 1/09.
Pinkkien housujen kangas on ihanan pehmoista ja lämpöistä jenkkicollegea, lilat housut ovat velouria - molemmat Eurokankaasta.


Pinkit colleget tulivat pariksi jo aiemmin valmistuneelle Hannah-tunika versio 2:lle.
Tästä tuli kiva, kaikinpuolin :) !Tunikan kankaana on Eurokankaan palalaarista löytynyt ihana finecord - miten harmaa voikin olla tuossa kankaassa niin kaunis olematta yhtään tylsä!
Somisteeksi ompelin saumojen päällitikkaukset muutamalla erilaisella kirkkaanpunaisella koristeompeleella ja helmaan laitoin vielä Iinulta tilaamaani, tähän kankaaseen mielestäni juuri täydellisesti sopivaa Stenzon syksyistä nauhaa.

Pöksyihin ompelin vielä samasta finecordista muutaman kukkasen ja 4 vee tyttöseni sanoin
"tädää"
- syksyinen asu oli valmis :D.


Sain muutama viikko sitten Riikalta tunnustuksen - kiitos :) !

Säännöt
1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti


Hm, aisteja ...
Näkö: kauniiden sommitelmien, esineiden, kankaiden näkeminen tuo minulle kerta toisensa perään iloa ja mielihyvää. Tai lapsoseni hauskan ilmeen tai mieheni kivan vilkaisun näkeminen - suunnattomia onnen lähteitä juuri tässä, keskellä arkea.
Tunto: tällaiselle tunneherkälle romantikolle :) tuntoaisti merkitsee niin pajon muutakin kuin vain fyysistä tuntemista. Jos ihminen lakkaa tuntemasta, hän katoaa.
Kuulo: tykkään hiljaisuudesta. Kuuntelen aika harvoin musiikkia ja tv:kin on useimmiten paras ollessaan kiinni :).
Maku: hyvä ruoka, parempi mieli :).
Tasapaino: Laajasti katsoen ehkä kaikista tärkein :). On aika mahdotonta olla onnellinen jos ei ole tasapainossa.


Tällä kertaa rikon omaa periaatettani enkä laita tunnustusta sen yksilöidymmin eteenpäin. Tylsää ja anteeksi. Ihania ja mieltäni inspiroivia blogeja on kymmeniä, mutta tässä energiavajeessa niiden lukeminenkin on ollut nyt osaltani lähes olematonta. Jahka tässä jossain vaiheessa taas aktivoidun niin tunnustusten jakaminenkin helpottuu. Siihen asti iloitsen tiedosta, että uutta innostavaa katsottavaa ja luettavaa kertyy teidän blogeihinne ja siellä ne ovat tallessa, odottelemassa että tälläkin suunnalla inspiraatio iskee :).Syysterveisin,


7 kommenttia:

 1. Onpa todella raikas harmaa kangas. Ei kuullosta kovin loogiselta mutta kun se on. Ihana yhdistelmä nuo housut ja paita. On hauskaa, että vaatteet ovat setti, meillä harrastellaan niitä myös. :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana Hannah-pusero!!! Finecord on tosi kaunista! Toistan itseäni, mutta sinulla on silmää tehdä vaatteista "harmonisia".

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis tuo Hannah-tunika, ihana kangas!

  Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa...

  VastaaPoista
 4. Kauniita vaatteita on taas käsistäsi syntynyt! Ja ihana kuvankäsittelyohjelma!

  VastaaPoista
 5. NorppaStiina: Hih, juu harmaata ei yleensä miellä raikkaaksi mutta tuo onnistuu olemaan sitä :). Ja kiitos!

  Eliisa: Voi sinun kauniita sanojasi, et usko kuinka ne lämmittää :). Kiitos!

  PrinsessaTrio: Kiitos! Ja kuin myös, hauska olla yhteydessä pitkästä aikaa :).

  Olivieno: Kiitos :) ! Oli pitkästä aikaa hauska opetella kuvien tekemistä ja tutkailla mitä kaikkea tuo ohjelmani mahdollistaisikaan.

  VastaaPoista
 6. Onpa kivannäköinen setti! Varsinkin tuo harmaa tunika on tosi kaunis ja sopii housujen kanssa just eikä melkein :)

  VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).