perjantai 16. huhtikuuta 2010

Piparikukkaa pukkaa

Piparkakkukukkia tuntuu nyt olevan yhdellä jos toisella vaatemerkillä kevät- ja kesävaatteissa (mm. Cup cake:lla) ja niistä inspiroiduin myös minä.


Me likes :).Piparikukkatunika
Malli: Ottobren (3/08) Strawberry tunikasta muokattu oma versio
Kankaat: Iinulta Hilcon oranssi interlock neulos, resori Myllymuksuilta, applikaation kankaat Eurokankaasta ja Triteksiltä.


Peruspöksyttimet
Malli: Ottobren Saimi housut
Kankaat: TriteksPeräänkuulutin taannoisessa postauksessani laadukkaita trikookankaita ja kiitos teidän vinkkien nyt niitä löytyy myös meiltä :) !
Hilcon interlock vaikuttaa huippuhyvältä.
Samoin nyt ymmärrän miksi niin moni teistä hakee kankaitaan Triteksiltä. Pääsin itsekin siellä käymään ensimmäistä kertaa ja voi mikä paikka - hyvälaatuisia, napakoita neuloksia vaikka missä väreissä ja älyttömän halvalla!
Aika näyttää miten kankaiden käy pesussa mutta ainakin vielä vaikuttaa hyvältä :).

Se olisi sitten taas viikonloppu :).
Ohjelmassa olisi MLL:n lastentarvikekirppiksellä toivottavasti hyvien löytöjen tekemistä sekä Puutarhamessuilla vierailua. Tämä äiti hinkuaisi leikkimökkiä ja toiveissa olisivat hyvät messutarjoukset.
Syytä olisi löytyä myös hivenen ompeluaikaa, muuten tulee pian ärrinpurrin ;).


terkuin,


5 kommenttia:

 1. Pirteä setti! Todellakin, Triteks = taivas. Mun mielestä trikoot kestää tosi hyvin pesussa, vertasin just itse Eurokankaasta ostamaani pallotrikooseen, joka haalistui muutaman pesukerran jälkeen. Pitäisikin taas tehdä uusi retki Tesomalle.

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kiva tunika ja hauskat perus pöksyt! Täällä yksi joka haaveilee pääsevänsä jonain päivänä Triteksille. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa söpö tunika, ja niin ihanan pirteät värit :) Pitäisi kyllä päästä joskus itsekkin sinne Triteksille käymään, kun moni sitä paikkaa on kehunut..

  VastaaPoista
 4. Voi miten kiva setti. :) Taitava olet.

  VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).