tiistai 28. helmikuuta 2012

Mustaa ja harmaata

Pää täynnä mustaa ja harmaata - helpompiakin aikoja on tullut elettyä. 
Itse olen taas yt:eiden alla, 42% yksiköstäni saa lähteä, hirvittää. 
Isälleni tehtiin tänään keuhkosyöpäleikkaus, huolettaa.
Lapseni on influenssassa, 40 asteen kuumeessa, talvilomallamme, surettaa, turhauttaa ja suututtaa (syyslomamme kun meni myös sairastellessa).
Yleensä en ole tänne viitsinyt murheitani vuodattaa mutta nyt ei pysty olemaan kuin mitään ei olisi enkä paljon muutakaan jaksa tarinoida. Nih, näillä mennään nyt.

Onneksi löytyi intoa terapiakäsitöihin - kaunis kädenjälki tuo yllättävän paljon mielihyvää :). Fiilisten mukaisesti syntyi herkkää harmaata: romanttinen tunika ja velourhousut.

 


Tunika: malli Fabermix Hannah, kukkakangas vanha löytö Eurokankaasta, ruutukangas Iinulta.
Housut: malli oma, velour ja resori Eurokankaasta


Pirteämpänä hetkenä viime viikolla syntyi pirteämpi mekkokin kevättä ja kesää odottamaan.


Tunika: malli Fabermix Hannah pidennettynä,kaikki kankaat Iinulta.

Kun nyt saisi tuon oman tyttösensä kuntoon niin kunnon yhteiset talviulkoiluhetket hänen kanssaan piristäisivät mieltä jo kummasti.  Moni asia on myös hyvin ja niiden ansiosta voimia paljon jäljellä. Eiköhän näistäkin tiukoista paikoista lopulta ehjänä selvitä ja sitten ollaan taas jälleen kerran elämänkokemuksessa viisaampia ja rikkaampia :).

Terkuin,

8 kommenttia:

 1. Olet tehnyt kauniit tunikat. Jaksamista sinulle ja pikaista paranemista tytölle!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Tsemppiä, raskaita asioita joudut nyt läpi käymään. Toivottavasti tyttösi paranee pian, lörpöttelemään äidin iloksi. Hienot mekot olet ommellut, sinä se osaat näitä tehdä. Tuo Hannah-kaava on kyllä kätevä. Ja Iinulta on kiva ostaa kankaita :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Erja! Huomenna suuntaamme lääkäriin varmuuden vuoksi ja eiköhän tuo tauti nyt kohtapuoliin ala osoittaan taipumisen merkkejä.

  Kiitos Eliisa ja kuin myös, kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa. Hannah on kyllä juu ihan huippukaava ja Iinu on yksi mun lempparikaupoista :).

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista tytölle! Ja toivottavasti isäsi leikkaus onnistui. Kurjaa, kun noin monta isoa asiaa kaatuu niskaan samaan aikaan, kovasti voimia sinne!

  Muistan, kuinka mies jäi muutama vuosi sitten yllättäen työttömäksi firman lopetettua toimintansa. Olin juuri saanut tietää odottavani meidän kolmatta ja itse olin hoitovapaalla ja tein hiukan töitä freelancerina, joten tulot olivat aika minimissä ja toki tulevaisuus hirvitti. Mutta se olikin alku uudelle. Mies sai muutaman kuukauden kuluttua työpaikan, jossa hän viihtyy loistavasti ja saa toteuttaa myös luovaa puoltaan ja työaikakin muuttui parempaan (palkka tosin huononi, mutta se ei ole tärkeintä..).

  Toivottavasti saat jatkaa työssäsi, mutta mahdollinen muutos voi kuitenkin olla alku jollekin ihan uudelle, vaikkei se nyt siltä tunnukaan:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Ilona kannustavista sanoistasi! Niinhän se on, että millekään uudelle mahdollisuudelle ei yleensä ole tilaa ellei jotain vanhaa poistu. Epätietoisuus tahtoo olla se stressaavin asia.

  VastaaPoista
 6. Voi! Ei kuulosta kivalta. Voimia kaikkiin koettelemuksiin. Onneksi on käsityöt; maailman parasta terapiaa. :)
  Ihania olet ommellut. Toivottavasti Ilona on oikeassa ja kaikesta seuraa jotain hyvää. ♥

  VastaaPoista
 7. Kiitos NorppaStiina! Juuri näin, onneksi on käsityöt :). Nyt näkyy jo myös vähän valoa tunnelinpäässä - tyttöni tauti on selvästi hellittämässä ja isäni leikkaus oli mennyt hyvin <3.

  VastaaPoista
 8. Voimia vaikeaan aikaan! Mikä siinä onkin että kaikki aina kasaantuu. Ja lomallahan tietty pitää sairastaa, näin meilläkin :(

  Hienoa että prinsessan tauti alkaa olemaan voiton puolella!

  VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).