lauantai 3. maaliskuuta 2012

Värikylpyä


Nyt näkyy jo vähän värejäkin :). 
Isäni voi paremmin, pikkuveljeni tarjoili ihania uutisia ja tyttöseni tautikin näyttäisi taittumisen merkkejä. Nyt näyttää jo vähän valoisemmalta :).


Koska tämä mekko oli niin äidin kuin tyttärenkin ehdoton suosikki päätin tehdä ensi kevään ja kesän juhliin samalla mallilla tytölleni uuden juhlamekon. 
Tuli vähintäänkin yhtä ihana!

Malli: China grass, Ottobre 3/2008
Kukikas kangas ostettu Eurokankaasta pari vuotta sitten, ruutukangas Iinulta.

  Tämä on kyllä niin ihana ihana malli. Istuu kauniisti päällä, on sopivan juhlava ja ihana ommella :).


Pönötyskuva.Ja sitten asteen verran luonnollisempi poseeraus :D.Vaikka tämä mekko henkii jo kevättä toivon silti, että ilma pysyisi vielä hetken aikaa pakkasen puolella ja saataisiin nauttia näistä ihanista kevättalvisista päivistä ennen kuin aurinko sulattaa lumet vallan kokonaan. Pääsin tänään hiihtämään 10km lenkin (mikä tällaiselle sohvaperunalle on loistosuoritus ;) ) mitä kirkkaimmassa auringonpaisteessa enkä voinut jälleen kerran kuin ihailla kuinka kaunis on suomalainen talvinen metsä!

10 kommenttia:

 1. Ihanan keväinen mekko ja värit! Kaunis malli! Tuo ei siis ole ylileveä, kuten Ottobren mekot monesti?

  VastaaPoista
 2. Valloittavan ihana ja pirteä mekko :) Tosi suloinen! Tuo toka poseeraus on vähintäänkin tuttu...

  VastaaPoista
 3. Hienoa kuulla, että siellä on asiat jo paremmalla tolalla. :)
  Kaunis mekko ja ihanat kangas&väriyhdistelmät.

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis mekko! Löysin kivan blogisi vastikään, kun perustin viimein omankin blogin ;-)

  VastaaPoista
 5. Ihan huippu!! Tykkään tosi paljon, noi värit on niin ihania. Kyllä kelpaa sun tyttösen keväällä tepastella :)

  VastaaPoista
 6. Todella hurmaava mekko ja mekon kantaja!

  VastaaPoista
 7. Wow, this is so pretty and I really love your birthday dress version of it as well. Yours are much nicer than the version in the Ottobre magazine!

  VastaaPoista
 8. Kiitokset :) :) !

  Itse tykkään kanssa tosi paljon noista pirteistä väreistä. Kun taannoin vuosia sitten näin tuon kirjavan kankaan Eurokankaassa tiesin heti että joskus siitä syntyy mun tytölle mekko, en vain tiennyt koska ja minkälainen. Nyt löytyi sopiva hetki, tarve ja malli :). Jos vielä jostain tulee vastaan sopivan kirkasta turkoosia nauhaa niin mietin, että ehkä moisen ompelisin vielä helman ruutu- ja kukkakankaiden saumaan mutta kiva tuo on noinkin.

  Olen todennut saman että Ottobren mekot ovat usein ylileveitä mutta tämä ei ole - istuu todella nätisti suoraan kaavoista tehtynä. Ainoa muokkaus mitä tein niin tähän 116cm kuin vanhaan 104cm mekkoon on, että tein siitä vähän lyhyemmän. Mielestäni se on sekä nätimpi että käytännöllisempi kun mekko ei mene lapsella ihan nilkkoihin asti.

  VastaaPoista
 9. Thanks Melinda! Actually I like these more as well but that's purely due to fabrics :). I love colorful and romatic prints and not so much natural and "organic" looking fabrics like the ones in the original dresses in the Ottobre magazine. But the model is very versatile depending how to choose the materials.

  VastaaPoista
 10. Hienoa, että näyttää valoisammalta!

  Mahtava mekko ja ihanat värit:)

  VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).