tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kukkuu


Jos kerran vuodessa bloggaa niin voiko sanoa harrastavansa bloggaamista :) ?

Oli miten oli, täällä sitä ollaan, käydään, kukutaan ja blogataan. 

Mulle selvisi kiva, pieni salaisuus. Kävin tyttöni kanssa hiihtolomareissulla sukuloimassa täällä (oli ihan huippukiva loma). Jo aiemminkin olen ihaillut P:n ihanaa kotia: hauskaa ja rentoa otetta, ihania värejä, taidokkaita ja leikkisiä käsitöitä niin virkkauksina, tuunailuina, ompeluksina. Mutta nyt mulle selvisi että P pitää ihanista töistään myös ihanaa blogia :). Ihan huippua! Nyt pääsen ammentamaan inspiraatioita ympäri vuoden :).

Viime kesän vastaavalta kyläilyreissulta matkaan tarttui innostuksen siemen maalata ruokapöytä ja tuolit (niistä ehkä kuvia myöhemmin), nyt vimma tehdä iloisia sohvatyynyjä iloisista retrokankaista. Jo viime kesänä matkaan tarttui kirppikseltä pieni hame, jossa oli kaunis kukallien kangas juuri mun tämän hetken lempiväreissä - tuosta vielä ompelen jotain. 

Nyt surauttelin siitä tyynyn. Mun uuden lempityynyn.


Kuolasin kyläreissulla myös P:n upeita retrokankaita ja harmittelin kun meidän kirppiksiltä ei vastaavia löytöjä ole osunut kohdalle. Mutta ei hätä tämännäköinen, kyllä epätoivoinen keinot keksii :). Harmittelu ei auta, Etsy auttaa.

Tällaiset ihanuudet tuli paketista. Että voi ihminen tulla onnelliseksi muutamasta kankaanpalasta :) !Hei kohta on jo kevät!!!

3 kommenttia:

 1. Oivoi, täytyy ehkä viimein opetella käyttämään sitä Etsyä, pari noista paloista saa melkein itkemään onnen kyyneleitä :D

  VastaaPoista
 2. No morjens! Ja hihih jos täältä löytyi inspiraatiota. Just kattelin, että semmonen sekasorto ympärillä, että tietää mitä pitäis tehdä, vaan ei huvittais.
  AIVAN mahtavia kankaita oot löytänyt. Pelkästään katselusta tulee jo hyvälle tuulelle :)
  Jäänpäs kuulolle jos vaikka päivitystahti tihenisi ;)

  VastaaPoista
 3. Etsy on vaarallinen paikka, varsinkin yhdistettynä PayPal:iin :).

  Peppi, tiedän tunteen. Puhtaiden pyykkien -vuori odottanut kodinhoitohuoneessa jo kolmatta päivää ja minä tyttö se tartun vaan mieluummin virkkuukoukkuun tai vaikkapa virpomisvitsojen koristeluun :).

  VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).