lauantai 30. maaliskuuta 2013

Tilkkutäkki


Haa, yli vuoden puolivalmiina ollut tilkkutäkki on nyt, 
uskokaa tai älkää, 
valmis :) ! 
Osa tikkauksista puuttui ja reunahuolittelu, mutta ei enää. Haa haa, yksi homma viittä vaille valmiiden, keskeneräisten töiden kasassa vähemmän.

Käytössä täkki on ollut silti jo pitkään, somistamassa ahdistavan tylsän beigeä nojatuolia (mies kysyy miten kiva voi muuttua viidessä vuodessa ahdistavaksi ... helposti). Mutta onhan tuota nyt paljon mukavampi katsella kun ei tarvitse ajatella, että tuokin tuossa pitäisi ja pitäisi :).Tällaiset suloisuudet tuli torstaina ekaluokkalaisen matkassa ilttiksestä kotiin. Hiukanko myös huvitti kun tänään yllätyksekseni löysin kamerasta toista kymmentä kuvaa näistä tipuista, kisuista ja pupuista. Oli neito sitten ihan itsekseen keksinyt kuvailla tekeleensä, yhdessä ja erikseen, eri kuvakulmista. 
Ei ole omena kauaksi puusta pudonnut :D.
 

6 kommenttia:

 1. Ihana täkki! Mulla on ollut yksi puolivalmiina jo 3 vuotta...

  Söpöjä pääsiäiskoristeita!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja välitän kehut pienelle koristetehtailijalle! Mulla on kanssa toinenkin täkkitekele tuolla, vuosi sitten aloitettu - yllättäen sekin jumahti tikkausvaiheeseen. Nooo, eiköhän ne aina jossain vaiheessa valmistu :).

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tää tilkkutäkki. Hyvin olet osannut sommitella tilkut. Tekis mieli itsekin kokeilla, vaaan työmäärä hirvittää - paitsi jos teksi isoista tilkuista ;)
  Terkkuja myös "omenalle" :)

  VastaaPoista
 4. Suht isoista tilkuista mä olen tuon (ja toisen keskeneräisenkin) tehnyt. Ei siinä itse tilkkuvaiheessa mitään, nopsaan ne leikaa, sommittelee ja ompelee yhteen, se on kivaa. Vanun ja taustakankaan kiinnisilittelykin menee vielä mutta auta armias se tikkaus .. siihen mulla aina ne tyssää :).

  VastaaPoista
 5. Olet käyttänyt ihania värejä! Blogissani on haaste sinulle:)

  VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).