sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Pihahommia


Päätin ottaa niskalenkin meidän villiintynyttä viidakkoa muistuttaneesta kivituhkapihasta.

Jotta en lannistuisi heti alkumetreillä suunnattoman urakan edessä niin asetin itselleni porkkanan: kunhan rikkaruohot on hävöksissä niin saan askarella pihan syyskoristeeksi ihanan Pepin inspiroimana ja ohjeistamana sammalpallopuun ja istuttaa pirtsakan pallokrysanteemin (joita jo pari kappaletta ostin perjantaina houkuttimiksi).Viidakon keskellä koristeetkaan ei näytä miltään sanoin itselleni :).

Kaksi päivää ja noin 10 tehokasta työtuntia myöhemmin kivituhkapiha näyttää taas kivituhkapihalta eikä väärään paikkaan kasvaneelta luomuniityltä. Selkä on romuna, kädet kipeänä mutta mieli ylpeänä :).


(Olen muuten sitä mieltä että jos rikkaruohon on kerran nypätty irti niin samaan paikkaan ei saisi ikinä kuunaan päivänä enää kasvaa uutta mokomaa. Sama juttu pölyn kanssa. Paitsi että se ei kasva.)

Perjantaina vietin liukumavapaapäivää ja kiertelin muutamat kirppikset. Saaliina Fidasta ihanan vihreä apilakangas.

Loppuilta menee näiden parissa.

Syksyiset heipat :) !2 kommenttia:

 1. No oothan ahertanut! Rikkaruohot kuuluu kyllä pölypalleroiden kanssa ihan samaan kastiin. En tykkää, vaan meillä kyllä pääsevät villintymään usein molemmat. Mutta nyt on teillä kaunis syksypiha.

  Ihan huippu vihreä tuossa apilakankaassa! itsellä viertoitusoireita, kun en arkena ehdi kirpuille ja vähän tuli lauantaina olo, että kaikki kiva jo viety.
  Söpöä pinkkiä puikoilla! Iloa tulevaan viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Peppiliini :). Siitä tulee kyllä huippuhyvä olo kun on ahertanut ja näkee kuinka siistiä on saanut aikaan. Meillä sen näkee vieläpä usein tosi selvästi kun rikkaruohon on metrin mittaisia ja pölypallerot juoksee ovella vastaan ;).

  Mä en kanssa arkena juuri kirppiksille pääse ja viikonloppuna ei juuri tule T:lle asti ajeltua. Varsinkin kun kirppujen anti on täälläpäin kangaslöytöjen osalta tosi surkea niin ei juuri motivoi. Nyt onneksi löytyi tuo :).

  Samoin mukavaa viikkoa koko teidän sakille!

  VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).