keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Tuulikaapin raikastus


Meidän tuulikaappi oli ahdistanut mua (ja koko eteinen itse asiassa) jo pidemmän aikaa mutta viime keväänä ahdistus iski niin pahaksi, että asialle oli tehtävä jotain. Ja heti tietenkin.

Vanha oli kellertävä ja valju. Halusin raikasta valkoista, kylmää harmaata ja piristykseksi värejä. Isoon remppaan ei ollut mahdollisuuksia mutta maalilla ja pienillä hankinnoilla sai jo ilmeen ihan toiseksi :) :).


Yhtälailla tämän tuunatunkin tuulikaapin lattialla on suurempi vetovoima typyn ulkovaatteiden ja kenkien (kuten usein myös lelujen ja pehmojen) osalta kuin kaappien mutta tämän raikkauden keskellä se ei ahdista niin paljoa. Ainakaan usein. Kai.    Ihana Lirio Bloq :).

  Missäs muualla ne kumpparit olisikaan kuin ulko-oven edessä, keskellä tietenkin ....


 Värikästä viikonjatkoa :) !

2 kommenttia:

  1. Mä oon kovin ihastunut kanssa tuollaiseen vaaleahkoon kylmänsävyiseen harmaaseen seinävärinä. Siihen sopii kirkkaat värit ja "mummola-tyyli" mutta siihen sopii myös musta ja valkoinen jos haluaakin vaihtaa huoneen ilmeen modernimmaksi. Näppärä tällaiselle mielensämuuttajalle :).

    VastaaPoista
  2. Harmaa seinä ja pirteet värit ovat ilonen yhdistelmä. Ja tosiaan ilmettä on helppo muutella.
    täällä tartteis lisää tunteja, että ehtisi tekemään jotain. iltaisin ei kykene mihinkään, kun iskee väsymys. Vaan onneks tänään on perjantai :)
    viikonloppuja!

    VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).