perjantai 8. marraskuuta 2013

Synttäriaskarteluja


Täällä vähitellen valmistaudutaan edessä oleviin 8 vee juhliin.

Kaverisynttäreille väkerrettiin typyn itsensä kanssa kutsukortit.Hamamallin nappasin Pinterestistä (oon taas niin syvällä Pinterest-koukussa ettei mitään rajaa ...) ja kakkusten taakse liimattiin vielä magneettinapit. Jää kutsun saaneille siitä siten  pidempiaikaisempaakin iloa :). 


Muistan elävästi kuinka lapsen 1v synttärijuhlia ennen jynssäsin kodin suunnilleen kattoja myöten puhtaaksi - oli ne juhlat niin spesiaalit ja sitä oli ihan täpinöissään. Edelleen joka vuosi tuon kauan toivotun lapsen syntymäpäivä on mullekin hyvin erityinen päivä ja ison juhlan aihe mutta yltiöpäisen siivoilun sijaan keskityn nykyään enemmänkin koristeluun :). Täksi vuodeksi kokeilin tehdä PomPomeja (ohje mistäs muusta kuin sieltä Pinterestistä).


 


Ihanaa, huomenna on taas perjantai!

 

2 kommenttia:

  1. Tulipa hienot kutsukortit! On niissäkin ollut väkertäminen. Ja megasiivousta ei tosiaan kannata ennen kaverisynttäreitä tehdä. Ihan hukkaan menee ;D
    Ja iiihanat nuo taulut - mistä olet ne löytänyt?! Mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :). Kiva noita oli näpräillä kun kerrankin aloitettiin ajoissa. Ja kun Kami innostuu jostain niin sitten tapahtuu - se noista suurimman osan teki :).
    Taulut on kanssa ite askarreltu. Nuo eläimet on vaan Vallilan kankaasta leikatut ja koti-taulu on kirpparilta ostetusta Alphabet -pelin nappuloista liimailtu.

    VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).