keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Smiling :)

Olen otettu, hymyilen :).

Sain Olivienolta elämäni ensimmäisen blogitunnustuksen!

Kiitos Olivieno ja iso halaus!!


Täytyy sanoa että olen ollut ihan yllättynyt kuinka paljon teitä tänne "julkaisuni" pariin on jo eksynytkään! Tuntuu ihan hassulta että niin moni haluaa tulla lueskelemaan minun höpötyksiäni ja katselemaan kuvia milloin mistäkin projekteistani ... *ujostuttaa* :) .

Hauskaa tämä blogin pitäminen kyllä on - saan teidän kaikista kivoista viesteistänne aina hymyn huulilleni ja innostusta jatkaa käsillä tekemistä! Ja on paljon hauskempaa tehdä ompeluksia, kun voi jakaa niihin liittyviä asioita muiden kanssa.
Kiitos siis teille kaikille =) !

Useamminkin tekisi mieleni tänne kirjoitella ja koittaa luoda kauniita kuvia katseltavaksenne, mutta tässäkin vaivaa se sama aika- ja energiapula mistä juuri edellä kirjoittelin ... tekisi mieleni valittaa kuinka tylsää se onkaan .... mutta ei auta, se ei minulle lisää aikaa tuo, eikä varsinkaan energiaa.
Koitan sitkeästi opetella ja muistaa pitää mielessäni positiivareiden opin:
Asenne ratkaisee. Aina.
Koitankin nauttia täysillä niistä hetkistä mitä täällä blogini parissa vietän haikailematta aina enemmästä, mutta helppoa se ei todellakaan aina ole, kyllä tämä niin vie mennessään :).


Since I've noticed that there have been few visitors also from outside Finland borders (how nice is that :) !!) I thought that maybe I'll try to write also some words in English as well from now on.

I just received my very first blog award from Olivieno.
Thank you darling Olivieno!!
I'm so thrilled
:).

I must say that I really enjoy writing this blog. And reading all your lovely comments bring always a wide smile to my face - those comments give so much inspiration and happiness to me :).
I would love to write more often here but as usual, there is no time enough to do all things - be a mom, go to work, do all household things, be a wife and sew & blog. But I'm constantly trying to remember to enjoy those moments which I can spend here whithout requiring always just more and more :). There is no hurry to anywhere :) .Haluan jakaa tämän saamani tunnustuksen eteenpäin seuraaville ihanille ja minua inspiroiville blogeille. Näitä olisi kyllä vaikka kuinka pitkäksi listaksi mutta valitsen nyt nämä.

I want to send this award to following wonderful bloggers whose inspiring and warm blogs I follow regularly. Well, there's a lot of those but I'll choose these this time.

Iinu:

Hanni, Polkadot

Astrid, Connecting the dots

Kantriina, Sinulle Minulta


Loppuun kuva viimeaikaisista kangashamstrauksistani - kevät jo mielessäin ...
... kidutusta kun en pääse näistä vielä ompelemaan. Josko viikonloppuna :).


Still one picture of the fabrics I have recently bought - let the spring come!
It is really torture not to be able to start sewing anything from these fabrics yet ....
but luckily the weekend is coming :).

9 kommenttia:

 1. Kiitos siulle ihana Helinä antamastasi tunnustuksesta! Olen tosi otettu ja iloinen!!! Nytkin justiinsa hymyilen :)
  Kiitän myös kauniista blogistasi ja onnittelen saamastasi tunnustuksesta!

  Halauksin,
  Kantriina

  VastaaPoista
 2. Thank you so much, Helinä! This is so sweet of you, and I'm honoured to be chosen! And then I must say you have some yummy fabric in that picture - gorgeous stuff! :)

  VastaaPoista
 3. Iso kiitos Helinä! Mukava kuulla että voin toimia innostajana!

  Nuo ostamasi kankaat ovat todella hurmaavia!

  Mukavaa viikonloppua =D

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos Helinä!

  Ja minä tykkään myös lueskella sinun blogiasi ja arvostan kovasti tuota sinun elämänasennettasi, josta tuolla kerroit...yritän pyrkiä samaan:)

  Positiivista, "ompeluntäytteistä" viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Ihania kankaita! :) kyllähän täälä blogimaailmassa vierähtää tovi jos toinenkin ;)

  VastaaPoista
 6. Mistä olet löytänyt noin HERKULLISIA kankaita? Ihania...

  VastaaPoista
 7. Kiitos taas ihanista kommenteistanne :) !

  Noita kankaita olen hankkinut tässä talven aikana eri paikoista. Osa on Eurokankaasta (mm. ylävasemman ihana uusin hankintani), osa anopin kätköistä, yläoikean kuvan herkulliset Tanya Whelanin kankaat on Etsystä (http://www.etsy.com/shop.php?user_id=5757671) ja alaoikean kuvan apilakangas on samoin Etsystä (http://www.etsy.com/shop.php?user_id=5233568).

  Kohta pääsen noiden kankaiden kimppuun =) =)! Sain järjestettyä itselleni vapaapäivän - vien kohta tyttöseni mummin hoitoon ja mies lähti 5:ltä aamulla pilkille, joten saan kerrankin olla muutaman tunnin yksin kotona, vain minä ja kankaat, hihii :D.

  Oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!!

  VastaaPoista
 8. Hei,

  Ihania ompeluksia olet tehnyt! Tuo japanilainen kirja näyttä ihanalta, etsin tyttöjen mekoille jotain kivaa ja helppoa kaavaa. Ottobrea olen lähinnä käyttänyt mutta houkuttaisi kyllä tilata tuo kirja.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut tunnustuksesta! Ihanaisia kankaita!!!

  VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).