perjantai 22. toukokuuta 2009

Välipalatyö / Some snacks


Nyt on jotain valmista - mutta ei kumpikaan edellisistä keskeneräisistä töistä ... no, tämä oli vain tällainen välipalatyö joten sallittakoon ;).

Toissailtana saunan jälkeen keksin, että haluankin ommella kummitytölleni 13 vuotislahjaksi meikkipussukan tildan tyyliin. Eilisen aikana surruttelin sen sitten valmiiksi ja Kamillan iltapuuron aikana virkkailin vielä kukkasen somisteeksi.
En tiedän onko tällainen orastavan teinin tyyliin sopiva, mutta tein sellaisen mistä itse olisin tuossa iässä tykännyt (ja vielä nytkin :) ).

I made a little "snack" project between the dresses. How typical for me, just to start another one and another one ... ;). But as an excuse I can say that I noticed my goddaughter is going to have her 13rd birthday and I got inspired to sew this Tilda style makeup bag for her.
Hopefully she'll like it (at least I do :) ).
Meikkipussin ohje: Tildan tapaan -kirja
Virkatun kukan ohje:
Drops Design malli 101-33 (Jostain syystä malliohjeen linkki Drops designin sivuilla ei minulla nyt toimi :( mutta josko olisi vain väliaikainen vika)
Lime ruusukangas ja punainen pilkkunauha: Tildaa, tilattu
täältä
Ruudullinen vuorikangas: Eurokangas


Virkattu kukka on nyt vielä vain nuppineulalla kiinnitetty, mutta taidan ommella kukan taakse rintaneula-alustan, jolloin kukan voisi helposti kiinnittää mihin ikinä haluaa.

After a long time I also got inspired to crochet the flower as a extra decoration and I think it turned out to be quite nice. I think I'll do it as a brooch so my goddaughter can wear it wherever she wants.


Tällaisen haluan itsellenikin. Montakin. Eri kokoisia.
Niin ihanan romanttisia :).

I must sew these for myself also, in many sizes. So girly and romantic =).

Olen saanut ihanan tunnustuksen Ilonalta.
Kiitän, kiitän ja niiata niksautan!!

I received the award from
Ilonalta.
I'm so honoured. Thank you!!


Tuntuu mukavalta saada näin suoraa positiivista palautetta omista puuhasteluista :). Ja bloggaamisen ilo on kuulkaa molemminpuolinen - tämä käsityöharrastukseni on saanut ihan erilaista puhtia blogin aloittamisen myötä. Aina olen toki käsilläni väkerrellyt milloin mitäkin, mutta nyt se on vielä paljon hauskempaa, innostavampaa ja koukuttavampaa kun ympärillä on samanhenkisiä ihmisiä joiden kanssa jakaa luomisen ilo =).

Haluan jakaa tunnustuksen eteenpäin parille inspiroivalle, luovalle naiselle.

I want to give this award forward to following inspiring and creative ladies.

Marian ateljeen Marialle ja

Villa Kianan KianalleSeuraavaksi sitten niiden mekkojen kimppuun :).

Maybe next time some dresses ;).10 kommenttia:

 1. Voi miten ihana, varmasti kummityttösi on ihan onnessaan, minäkin olisin... olet sinä taitava!

  VastaaPoista
 2. Olen Olivienon kanssa samalla linjalla. Todella hurmaava pussukka ja varmasti tarpeellinen teinin kaikille hömpötyksille =D

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis. Tämä Tilda-ohje näyttää myös tosi mukavalta, ajatella ,että voit tehdä vaikka mistä kankaasta ja aina tulee erilainen. Virkattu kukka on piste iin päälle.

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno pussukka...vitsi mä haluaisin oppia virkkaamaan tuollaisia kukkasia... mutta nyt kesällä kaikki aika menee ulkona...

  VastaaPoista
 5. Kiitos :)! Ajattelinkin että teininä alkaa meikki-, koru- ym. varastot kasvamaan siihen tahtiin että tuskin koskaan meikkipusseja liikaa on.
  PrinsessaTrio: ulkona juuri hyvä onkin virkata - ompelukonetta kun ei oikein viitsi ulos raahata mutta virkkuut kulkee kätevästi mukana minne vain =).

  VastaaPoista
 6. Tosi suloinen pussukka :)

  Jukrat, olen tosi otettu, tunnustus lämmittää kovasti mieltä :) *kiittää ja kumartaa*

  VastaaPoista
 7. Voi vitsi että on herkku! Tuo on kyllä todellinen välipala :) Nam!

  VastaaPoista
 8. Suloinen! Minä olisin ainakin tykännyt teininnä tuosta ja edelleenkin :)

  VastaaPoista
 9. This little make up purse is stunning! I love the crochet detail.

  VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).