torstai 8. tammikuuta 2009

Kirjoja ja keittöpohdintoja

Sain postissa tänään kaksi ihanaa kirjaa. Oih =) ! Liityin pitkän pohdinnan jälkeen Unelma -kirjakerhoon ja nyt sain liittymislahjani. Kyllä taas äippä oli niiin iloinen koko illan :o). "Tildan tapaan" -kirjan selailin jo ja paljon taas löytyi ihanaa ommeltavaa, todennäköisimmin myös tuosta "Nuken omat vaatteet" kirjasta. Ystäväpiirissäni on paljon 3-4 vuotiaita tyttöjä, joten tuosta saisi tehtyä mieluisia lahjojakin pikku-äideille.

Tämän kirjan, "Ompelutöiden tekniikat ja materiaalit", sain menneenä jouluna äidiltäni - varmasti käyttöön tulee tämäkin!Joka vuonna suunnilleen tähän samaan aikaan minuun iskee kova sisustusinnostus eikä tämä vuosi tee poikkeusta. Ennemminkin tänä vuonna se iski yllättävän aikaisin, heti uuden vuoden jälkeen. Intoa laannuttaa vain se, että olen juuri yt:eiden alla ja miehellänikin alkaa todennäköisesti piakkoin yt:t joten kovin suuria hankintoja ei uskaltaisi tehdä :(. Mutta ainahan sitä voi haaveilla ja lisäksi käyttää luovuuttaan kuinka muokkauksia saisi tehtyä pikkurahalla. Kuten maalilla ...

... josta päästäänkin meidän keittiöön :). En enää yhtään tykkää tummahkoista välitilalaatoista enkä tammen sävyisistä kaappien sivuista - johan ne tuollaiset ovat olleet n. 4 vuotta ... Haluaisin koko keittiöstä vitivalkoisen mutta koska koko keittiöremonttiin ei lähdetä rahan eikä homman järkevyyden vuoksi (?), pohdin taannoin voisikohan maalilla saada siististi uusittua ilmettä. Siis maalaamalla välitilan laatat ja kaappien päädyt. Hylkäsin sen mielessäni heti mahdottomana ideana, joka mieheni mielestä taatusti kuvastaisi jälleen kerran järjen puutetta ;). MUTTA, kuinka ollakaan törmäsin tänään Tiinan Mustikkamäki blogissa, että kyllä idea toimii ja hienolta näyttää =) =) ! Heti sai omat ideat tuulta alleen! Voi kun näen kuinka paljon hienommalta meidän keittiö näyttäisi jos vaikka yläkaappien sivut ja välitilan laatat maalaisi valkoiseksi ... haluu!

2 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle. :)
    Toki saat liittää blogini jos haluat.. kiitoksia vain.
    Ja niin... kiitokset "blogini maininnasta".. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vain itsellesi vierailustasi :)ja tervetuloa uudelleen! Omaasi aion vilkuilla säännöllisesti :).

    VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).