keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Opettelua ja ompeluksia

Tämä alku menee ihan opetteluksi ja ihmettelyksi ... en esimerkiksi ymmärrä miksi edellisen postauksen fonttikoko jäi pieneksi vaikka koitin sitä muuttaa. Mutta kaipa tämä tästä vähitellen...

Tässä muutamia ompeluksia mitä tein viime vuoden puolella. Ensin Ottobren kaavoilla tehty syystakki tyttöselleni. Tähän olen oikein tyytyväinen. Malli on loistava - väljä mutta lapsi ei huku takkiin. Kangas löytyi Eurokankaan alesta ja vielä oma kättenjälkikin tässä miellyttää. Hitaasti tehden tämäkin eteni - minulla oli niin pitkä tauko kaikissa ompelutöissä että lähes jokainen yksityiskohta täytyy pähkäillä huolella ja välillä saa purkaa ja tehdä uudelleen. Mutta kyllä sitä oppii kun vain malttaa mielensä (ei aina tahdo sujua minulta ;-) ). Mutta siis se takki ..

Edited: päällikangas on ohuehkoa vakosamettia, vuorina punainen tavallinen tikkikangas.


Toinen kiva, onnistunut ja paljon jo käytetty työ on samoin Ottobren kaavoilla tehty essumekko. Yksinkertaisuudessaan aivan ihana! Ruskea kangas on kirpparilöytö ja vaaleanpunainen on tehty toisen, lahjaksi tekemäni mekon jämäpaloista. Tämä oli jopa minullekin nopea työ =)! Näitä pitäisi tehdä lisää jossain vaiheessa, eri väreissä, taskulla ja ilman, jne. jne.Loppuun vielä kuva tytölleni tekemästä verhokatoksesta - pitäähän prinsessalla olla prinsessasänky :). Tähän minulla ei ollut mitään mallia, kiinnityssysteemit virittelin omasta päästä. Tykkään kovasti ja niin tykkää 3 vee prinsessanikin joka nukkuu joka yö "verhot kiinni" - majatunnelmaa :o).
2 kommenttia:

  1. Kauniita! Minäki haluan tytölle tuollaisen takin.. :)

    VastaaPoista
  2. Heippa!

    Piipahdin ensi kertaa blogissasi ja kivoja juttuja täältä löysin.

    Tuo prinsessa sänky on ihana. Mäkin haluun tytön :)

    VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).