sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Mekkovirityksiä

Löysin viime kesänä kirpputorilta kivan Lindexin mekon tai tunikan mutta rinnassa ollut painatus oli mielestäni aika ruma ja tosi kulunut. Ostin mekon kuitenkin tuunailut mielessäni ja tänään sain vietyä projektin loppuun.


Vihdoin saadaan mekko käyttöön =) ! Tästä tuli ihan kiva arkimekko - vähän vaihtelua hoitopaikkaan ainaiselle verkkarit + trikoopaita yhdistelmälle.


Kokeilin ensimmäisen kerran applikoida trikoota ja onnistui ihan yllättävän hyvin. Kukkakuva löytyi Ottobren lehdestä. Sisimmän ja uloimman kukan ompelin koneella, keskimmäisen kirjailin käsin. Keskelle löytyi vielä sopivanvärinen nappi mummuni vanhasta nappivarastosta.

Ainoa hivenen mieltä kaihertava seikka tuosta kuviosta on, että uloimmaisen kukan olisi sittenkin voinut tehdä myös jollain voimakkaammalla värillä kuin valkoisella, olisi erottunut kauempaa sekin kerros paremmin. Mutta kyllä tämä työ silti plussan puolelle jää, kaikin puolin :o).

Ympyrän kiinnitin mekkoon ensin applikointeihin tarkoitetulla liimapaperilla (mikä lie oikea nimitys onkaan ...) ja se auttoi ettei kangas juurikaan venynyt ommellessani kuvan lopulta koneella kiinni.
Aika näyttää kuinka kestää pesuja - noita hoitovaatteita kun saa pestä ja pestä ja pestä.... :).6 kommenttia:

 1. mie tulin vastavisiitille , ja ihastelemaan aikaan saanoksiasi tosi ihanaisia ompeluksia :)

  VastaaPoista
 2. Täällä miekin salaa kurkkimassa :)

  Oletpa tosi taitava! Naama vihreänä täällä katselen kauniita ompeluksiasi... eipä taida neula saada miun kädessä noin kaunista jälkeä aikaiseksi :)

  Mukavaa maanantaita toivoopi Kantriina

  VastaaPoista
 3. Sama vika on meillä, superkriittisiä omien ompeluksien suhteen. Kumpa vaan olis aikaa ommella vähän enemän. Muksut on niin pieniä 8kk ja 3,5v.

  VastaaPoista
 4. Ensimmäistä kertaa tieni tänne löysin ja heti koukkuun jäin...ihania ompeluksia sinulla. Lisään sinut blogilistalleni niin pääsen jatkossakin vierailulle luoksesi :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kiitos kommenteistanne, kiva kun tykkäsitte =)!
  Tuota ajanpuutetta itsekin aina vain tuskailen .. mokomat kotityöt vie tehokasta ompeluaikaa ihan hukkaan, saati sitten kun pitää töissäkin käydä ;). Mutta onneksi usein jostain joku pieni väli löytyy äipän harrastuksille.
  Kotiäiti: kiva kun lisäsit itsesi lukijaksi :).
  Kuulemisiin!

  VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).