torstai 11. kesäkuuta 2009

Kas on meillä hauska ...

... täti Monika :).
Piti kehitellä hauskat leikit, jotta sain Kamillan innostumaan mallitouhuista :D.
Hattu päähän, kengät jalkaan, itse valitsi rukkaset, vielä minun huivini ja leikeissä ryppyyntynyt pieni paperikassi sisältäen pienenpieniä helmiä - leikki oli valmis.
Ja sai äiti muutamia kuvia ilman rekvisiittaakin ;).

Kaarrokejakku
Malli / pattern: Moda 1/2009

Lanka / yarn: Sandnes Mandarin ClassicTämä neuletakki onnistui kivasti! Tykkään Mandarin Classicin kiiltävästä pinnasta, malli on kiva ja omat sovellukset onnistui myös.
No ei sovelluksia ollut sen enempää kuin väritys ja lyhyet hihat, mutta silti :).
Neuloin nyt muuten ensimmäisen kerran ikinä hihat ylhäältä alaspäin, jotta sain mittailtua helpommin sopivan pituuden eikä
tarvinnut laskeskella aloitussilmukkamääriä. Toimii!


Alkuperäinen malli näyttää siis tältä.Langat olin ostanut jo viime kesänä ja olin alkanutkin jo kutomaan niistä raidallista neulemekkoa Kamillalle. Totesin kuitenkin, että meillä tarpeellisempi versio olisi kesäinen neulejakku - mekkoja kun tulee sattuneesta syystä muutenkin ;).

Siksipä meille tuli raidallinen kesäjakku.


Mihin se helmi nyt meni ...
Kas on meillä myöskin hauska tapahtuma ...

... nimittäin tämä liike osti minulta tämän mekon :o).
Innolla ja jännittyneenä odotan onko kukaan ollut halukas ostamaan sitä eteenpäin ja minkälaista palautetta saan. Hassua, hauskaa ja jännittävää =). Yksi mekko, mutta silti =). Ja eihän minulta koskaan (ainakaan niin pitkään aikaan kun olen palkkatyössäni) tule useita kappaleita myyntiin, eikä se ole tarkoituskaan, mutta silti olisi hauska jos ne vaatteet mitkä päätyvät tällä hetkellä meillä kaappiin ylimääräiseksi, pääsisivät jollain toisella tyttösellä oikeasti käyttöön. Katsotaan kuinka ruutumekkosen käy :).


8 kommenttia:

 1. Todella kaunis neuletakki! Ja mekko, jonka olet saanut myyntiin on myös kaunis. Onnea kauppoihin! Tiedän tunteen, kutkutuksen vatsanpohjassa.. :)

  VastaaPoista
 2. Todella onnistunut neuletakki, värit ovat niin herkulliset!

  VastaaPoista
 3. Tosi pirteä neuletakki. Tykkään kovasti tuollaisesta yhden napin mallista, olisi itselläkin tosi kiva.

  VastaaPoista
 4. Tulipas suloinen, kesäinen neule. Näissä neulomis/kutomis -asioissa olen aivan peukku keskellä kämmentä... Eipä voi kuin ihastella muiden tekeleitä!

  VastaaPoista
 5. Ihanat värit!! Täydellisesti sopivat yhteen....

  VastaaPoista
 6. Kerrassaan suloinen ja kauniin värinen neulejakku ja pikku "Moonikasi" myös huippusöpö! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana raikas neule! Ja reipas, suloinen malli! Enpäs tamperelaisena ole tuommoisestakaan paikasta kuullut, kiitos tiedosta!

  VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).