keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Kesätouhuja

Hu huu, hengissä ollaan :).
Olen keskittynyt täysillä kesän viettämiseen ja kesän touhuihin, joten on tämä nettielämä jäänyt retuperälle.
No, ehtii sitä sitten syssymmällä taas.


Käsitöitä on tullut tehtyä satunnaisen tasaiseen tahtiin. Jotain pieniä ompeluksia olen saanut valmiiksikin, niitä esittelen myöhemmin, mutta paljon vähemmän on ompelurintamalla tapahtunut mitä olisin halunnut. Alkulomasta ompeluhommat eivät huvittaaneet juuri yhtään ja sitten kun inspiraatio iski, on aika hurahtanut pääasiassa kaikkeen muuhun.
Kuten mm. neulomiseen - ruskea pitsineuleeni sentään on edistynyt ihan kivasti - enää toinen hiha puuttuu :).


Yhden ikuisuusprojektin sain alkukesästä saatettua valmiiksi, mutta vasta nyt sain aikaiseksi kuvailla.70's mekko jälleen kerran, kankaina taas kirpparilta ostettua Ikean pussilakanaa yhdistettynä Eurokankaan ruutukankaaseen.
Nauha on Farbenmixiltä.

Koristeompeleilla taas vähän leikittelin - hauskaa puuhaa, joskin aika ajoin minun ja ompelukoneeni käsitys sopivasta langankireydestä
ei käy sitten alkuunkaan yksiin. Ja sitten kiristää niin koneella kuin minullakin ... Mutta sovun löydyttyä noilla ompeleilla saa kyllä ihan kivaa jälkeä aikaan :).


Kesäisiin puuhiin on lukeutunut mm. epätoivoinen yrittäminen pitää pihan rikkaruohot kurissa (samat sanat muuten 3,5 vee uhmiksen osalta .. ;-) )
ja siinä sivussa milloin minkäkin kukkaloiston ihastelu. Nyt vuorossa maanpeiteruusuni Sommerwind. Tämän kaunottaren kukintaa saakin ihastella aina
pakkasten tuloon asti, on se niin sitkeä kukkija :)

Mökkeiltykin on, mustikkaretkellä käyty, kalastettu, syöty mansikoita ja grilliruokaa - kaikinpuolin perinteistä leppoisaa suomalaista kesänviettoa.
Käsitöihin voitaneen laskea myös yhden kappaleen leikkimökkejä huopakaton uusiminen :). Ja ompelukonekin pääsi tottakai mökille mukaan. Todistetusti ulkonakin voi ommella ;).

Mutta voi vitsiläinen kuinka tuo kävijämittari on raksuttanut ja uusia lukijoitakin on taas putkahdellut poissaollessani!
Kiitos ja kumarrus kaikille =) !
Arpajaiset tulee ehdottomasti jossain vaiheessa, ennemmin tai myöhemmin, kunhan vain inspiroidun keksimään teille sopivan suloisen
arpajaispalkinnon. Kommenttilootaan saapi jättää muuten mielipiteitä olisiko joku omatekemä ompelukseni mieluisa vaiko innostaisiko
ennemmin ompeluksiin sopiva pienimuotoinen tarvikepaketti. Mitä mieltä olet?
I've been totally concentrating in spending summer time with my family so it's been pretty quiet here - although you have been in my mind many many times :). I noticed that nevertherless you have been very active visiting here and I've got also some new readers - hugs and thanks for all of you :)!

I haven't sewn much, at least not as much as I would have liked but I have managed to do some small projects (I'll come back to those later on).
One dress which I started to sew ages ago I finished - again with the same 70's dress pattern I've used earlier. One short sleeved tunic for my girl is almost done - hopefully I'll find time to finish that before the always so short Finnish summer is over :).


7 kommenttia:

 1. Kivoja puuhia teillä ollut...eipä sitä kesällä ehdi ompelemaan niin paljon kuin haluais...

  VastaaPoista
 2. Ihana nauha suloisessa mekossa :)

  Eikö oma ompelus ole hauskempi, niitä ei ainakaan muualta saa :D

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla sinustakin! Mukavalta kesäsi kuulostaa. Ja oikein soma mekkonen jälleen. Sulla on silmää noille yhdistelyille.

  Minulla on myös ompelut jäissä, kun mies on nyt heinäkuun lomalla, kaikki vapaapäiväni ollaan oltu yhdessä ja tehty porukalla jotain. Sukkaa aloin kutomaan monen monen vuoden jälkeen Noro-langasta, se ei häiritse perhettä :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava mekko jälleen! Omatekemä on aina arvokkain, ja noita koristetikkauksia ei monella ole, jos keksit sen hyödyntämiseksi jotain?

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko! Kivat värit, nauhat ja koristeompeleet sopii hienosti yhteen :) Löysin blogiisi vasta äskettäin, ihania ompeluksia sinulla!

  VastaaPoista
 6. Blogi huilia Vaaralassakin.
  Kaunitta kuvia...

  VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).