perjantai 16. tammikuuta 2009

Nirunaru & työpöytä

Päätin tarttua Vintage-wayn Työpöytä-haasteeseen :). Tässä minun "ateljeeni", tällä kertaa harvinaisen siistissä kunnossa raivattuani sitä juuri edellisenä iltana. Tuonne livistän aina kun vain suinkin mahdollista :).


Innostuin ompelemaan toisen Nirunaru-topin, nyt hivenen muokkailtuna versiona ja tällainen siitä tuli:Sininen kangas on Eurokankaan palalaarista ja punakukallinen löytö kirpputorilta. Ihan kiva tästä tuli. Ainoa mikä vähän mietityttää on sinisen kankaan laatu käytössä - kangas on melko ohutta ja ainakin näin pakkasen kuivaamalla ilmalla se muuttui tyttöni päällä hetkessä sähköiseksi ... toivottavasti ei ole aina yhtä sähköinen jotta toppi olisi oikeastikin käyttökelpoinen.


Äh ja päh, nyt imurointi kutsuu :(. No, koitan motivoida itseni että sitten on mukava keskittyä viikonlopun viettoon ja ompeluksiin kun koti on taas siisti :o).
Mukavaa perjantai-iltaa!

7 kommenttia:

 1. Voi mitä kaikkea ihanaa sinulla täällä onkaan. Nuo napit aiemmassa postauksessa, vautsi! Mukavaa kevättalven viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hellyyttävä toppi ja hellyyttävä on sen kantajakin :) Ihana ompelunurkkaus siulla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos :). Ompelunurkkaus on omasta mielestänikin ihan kiva - tuohon kuntoon sain tehtyä sen n. vuosi sitten. Kaikkea kivaa sisustuksellista ja käytännöllistäkin lisää siihen vielä haluaisin laittaa, kunhan vain saisin aikaiseksi mutta kiva siinä jo nyt on häärätä. Täältä tylsältä työtoimistolta ei tosin taas voi kuin haaveilla moisesta. No, onneksi kohta pääsee kotiin :).

  Mukavaa alkanutta viikkoa =) !

  VastaaPoista
 4. I cannot say that I understand much, but it's a beautiful blog you've got here! I really like the things you're sewing, and what a wonderful sewing space you have! We don't have room for that, so I'm still getting my sewing machine (and ALL the other stuff) out on the dinner table every time I want to sew... ;)

  VastaaPoista
 5. Astrid: thank's for your visit and welcome again :). I'll write only in Finnish at least for now but I'll try to take pictures so that those would tell the essential. And yes, the own sewing place is a luxury - that has given a great deal of joy for me after we moved to this house. Before that the dinner table was my work space as well so I really appreciate the mom's own playground :).

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva nirunarutunika. Malli on ollut minunkin suosikkini, helppo ommella ja mukava käytössä.

  Hyvä, että löysin kivaan blogiisi. Täytyy tulla toistekin.

  VastaaPoista
 7. Maria: kiitos kaunis! Kiva kun tosiaan löysit tänne, tervetuloa uudelleen :).

  VastaaPoista

Kiva jos jätät jonkun viestin käynnistäsi - niitä on aina yhtä hauska lukea :).